• Camping Stove
  • 12 Volt Oven
  • Garden Stove

STOVE LUAR

Xuzhou Goldfire Stove Co., Ltd. fokus ing pabrikan kompor kayu kemah suwene 15 taun ing Tiongkok, kanthi terus ngenalake peralatan lan teknologi anyar, kanthi talenta pangembangan lan riset paling apik, menehi solusi siji langkah kanggo mbantu sampeyan ngembangake pasar.

  • Camping Stove

    Kompor Kamping

    Cara paling apik kanggo mbukak yaiku nggawa kompor berkemah ing njobo.

  • Garden Stove

    Kompor Taman

    Kompor Taman nyoroti kepribadian lan nuduhake rasa saben wong, mula luwih cedhak karo atine wong liya.

  • Portable Car Oven

    Oven Mobil Portable

    Kanca cilik sampeyan nalika lelungan, oven listrik mini bakal menehi sampeyan nedha bengi sing anyar sing panas ing pinggir dalan.

Kompor & Aksesoris Baja tahan karat

Tansaya misuwur kanthi kombinasi kaendahan lan kualitas, kalebu kanggo nggampangake kemah, masak, dadi panas, barbecue, nanging uga garis sing apik banget.

GABUNG EMAS PRODUK

Wiwit taun 2005, Xuzhou Goldfire Stove Co., Ltd. wis darmabakti kanggo ngembangake lan ngasilake kompor pembakaran kayu lan kompor berkemah ing njobo. Perusahaan nggabungake desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan. Nduweni lokakarya 30 ewu meter persegi kanthi jalur produksi standar sing dhuwur, lan nggunakake tim teknologi, riset lan pengembangan elit utama industri. Produk utama wis lulus tes CE EU, tekan standar EU Ecodesign 2022 lan entuk sertifikasi EPA Amerika. Iki diakoni dening telung sistem internasional kualitas, lingkungan, kesehatan kerja lan keamanan.

Teknologi Tiongkok minangka sing paling apik ing saindenging jagad lan kabijakan GOLDFIRE "Made in China" tegese kelas utama, proses pangembangan lan pabrikan sing konsisten ing China.

STOVE GARDEN

Secara intuitif bisa ngrasakake semangat nyatane lan duwe efek hias sing apik banget, yaiku fitur sing ora ana peralatan pemanas liyane.